• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

   OSK 9473

              

             Fudbaleri Mladosti su sinoćnom pobedom nad Napretkom ostvarili plasman na 4.mesto u takmičenju Super lige Srbije, koje ujedno obezbeđuje i učešće u Kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Uporedo sa odličnim sportskim rezultatima, menadžment kluba je danonoćno radio na otklanjanju svih prepreka za dobijanje evro licence, bez koje nije moguće učešće u međunarodnim klupskim takmičenjima.

                Najnoviiju vest u toku popodneva, za naš sajt, saopštino je predsednik kluba Vladimir Đorđević:

             Konačno smo otklonili sve nedostatke vezane za dobijanje evro licence. Danas smo imali uspešne pregovore i uspeli da odblokiramo račun kluba. Veliku zahvalnost dugujemo gospodinu Vićentiju Petroviću, čiji je otac osnivač našega klub, zbog toga što je imao razumevanja za FK Mladost i u godini kada slavimo jubilej 65 godina postojanja, značajno doprineo da do deblokade računa dođe. Takođe, veoma smo zahvalni i gospodinu Milovanu Đoriću, koji je posredovao u pregovorima i dao veliki doprinos u njihovom pozitivnom rešavanju. Mogu da izrazim veliko zadovoljstvo onim što je urađeno i obzirom da više ne postoji niti jedna prepreka za dobijanje evro licence, iskreno se nadam  da će na žrebu za 1.kolo Kvalifikacija UEFA Lige Evrope, na jednoj od pločica stajati i ime Mladosti iz Lučana.

 

                   Konačna odluka o dobijanju licence za nastup u evropskim takmičenjima, biće doneta u sredu 24.maja, kada Komisija FSS razmatra žalbe Mladosti, Vojvodine i Radničkog iz Niša.

Pročitano 1545 puta
Ocenite ovaj članak
(9 glasova)
Poslednji put izmenjeno četvrtak, 18 maj 2017 16:22

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.