Rados Milovanović - slajd.787

Naslovna polazak u Antaliju 2023

Prvi deo tekućih priprema plavo-beli su odradili u svojoj matičnoj bazi, a od danas sledi i period realizacije druge faze predviđene u već "odomaćenoj" zimskoj destinaciji - Antaliji. Dosadašnji trenažni učinak, kao i utisci iz dva odigrana kontrolna meča protiv Кolubare (2:1) i Radničkog 1923 (1:1), sa stanovišta šefa struke Dragiše Žunića daju i sledeće ocene:

Podsetio bih da je pauza od završetka prvog dela šampionata pa do starta aktuelnih priprema bila prilično duga, tako da su igrači imali zaista dovoljno vremena za odmor i da se potpuno regenerišu od pređašnjih napora, pa shodno tome, sa primetnim elanom su i odradili sve što je bilo predviđeno da realizujemo u Lučanima. Sada je na programu rad u Antaliji, gde su uslovi za ovaj vremenski period idealni, tako da očekujem da ćemo i nastaviti u istom ritmu kada je odnos prema svakodnevnim obavezama u pitanju.

           Dosadašnji repertoar svakodnevnih treninga, upotpunile su i dve kontrolne utakmice. Iako je preuranjeno, sigurno da se ipak naziru prvi utisci, a i nekoliko pojačanja verovatno da nameću dodatne timske analize?

               Odigrali smo dva meča na terenu sa veštačkom podlogom, najpre protiv Кolubare, a potom i sa Кragujevčanima, gde su priliku dobili svi prvotimci, uključujući i nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Evidentan je umor kod igrača, jer intezitet rada je bio, iskreno dosta jak u proteklom periodu. Uprkos činjenici da su prvotimci imali i par slobodnih dana za novogodišnje i božićne praznike, ponovio bih, ono što raduje jeste njihova maksimalna posvećenost prema obavezama. Sve će biti mnogo jasnije kada tokom boravka u Antaliji odigramo planirane utakmice. Što se novajlija tiče, obzirom da je reč o iskusnim internacionalcima, oni su se lako uklopili u za njih novoj sredini. Verujem da će svojim radom i igrama opravdati klupska očekivanja, pa otuda, na njima je da se nametnu i da daju pun doprinos kako bi smo obistinili planirane ambicije u nastavku šampionata.

         Predstojeće pripreme u Antaliji će odraditi sledećih 30 igrača Mladosti:

Željko Samčović, David Rosić, Nikola Leković, Ivan Milošević, Nemanja Žunić, Nikola Ćirković, Aleksandar Varjačić, Mihailo Vesnić, Stefan Živković, Samuel Baha, Aleksandar Ješić, Miroslav Maričić, Nenad Adamović, Vladimir Radivojević, Marko Veličković, Nikola Jojić, Đorđe Babić, Marko Mirić, Milan Bojović, Uroš Sremčević, Nemanja Tomić, Dušan Begović, Luka Savić, Stefan Maksimović, Filip Žunić, Žarko Udovičić, Stefan Stanisavljević, Miloš Divac, Jovan Mitrović i Darko Stanojević.

           Tokom boravka u Antaliji plavo-beli će odigrati i pet prijateljskih utakmica:

PFC Slavia Sofija (15.01.), MКS Miedz Legnica (18.01.), Rasing FC Union Luкsemburg (21.01.), PFК Loкomotiva Plovdiv, (24.01.), dok će protivnik za 27.01. biti odrećen naknadno

Pročitano 144 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.