Rados Milovanović - slajd.787

Naslovna Godišnji pomen Miloradu Slavkoviću

         Rukovodstvo i treneri našeg kluba juče su izrazili pijetet na godišnjem pomenu Miloradu Slavkoviću, višedecenijskom čuvaru mreže, a po završetku igračke karijere i članu stručnog štaba Mladosti. Milorad Slavković je što kao golman, što kao trener, bio deo kluba u nejvećim uspesima u novijoj istoriji, a dres Mladosti nosio je na 309 zvaničnih utakmica.

           Na lokalnom groblju u selu Rti cveće na spomenik u ime kluba položili su predsednik Vladimir Đorđević, sportski direktor Nenad Milovanović, kao i treneri Dragiša Žunić, Radojica Vasić, Nemanja Krznarić, Dejan Stojanović i Ivan Draškić. 

            Predsednik kluba Vladimir Đorđević: 

         Iznenadna i prerana smrt Milorada Slavkovića bio je šokantan i veliki gubitak za naš klub pre godinu dana, ali sa ponosom ćemo uvek evocirati uspomene na sjajnog sportistu i velikog čoveka. Takave fudbalske veličine jednostavno nikada ne padaju u zaborav. Upravo zbog toga, za njegovu višegodišnju karijeru, za rad, ljubavprema Mladosti i sav igrački i trenerski doprinos koji je pružio našem klubu, Milorad Slavković je bio i ostaće legenda lučanskog fudbala.

Pročitano 432 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.