Rados Milovanović - slajd.787

Naslovna N.Pazar-Mla 21.04.22

Stadion: Džaizkoin arena

Gledalaca: 2.000

Sudija: Aleksandar Živković

StrelciLončar u 65`za Novi Pazar, a Jovanović u 72`za Mladost

Žuti kartoni: Islamović, Delimeđac (Novi Pazar), Milosavljević, Kostić, Cvetković (Mladost)

Novi Pazar: Kukić, Vlajković, Delimeđac (od 89` Maksimović), Islamović (od 46` Lončar), Joksimović, Mujezinović (od 46` Jokić), Jović, Dimić, Čečarić (od 57` Ratković) i Mustafa.

Mladost: Кostić, Cvetković, Leković, Hrkać, Mićević, Baha, Petrov (od 79` Danoski), Milosavljević, Gordić, Jovanović (od 89` Milošević B) i Bojović.

Fudbaleri Mladosti su, na dan kada su saznali vest o smrti počasnog predsednika kluba Radoša Milovanovića, ipak morali da odigraju utakmicu na gostovanju u Novom Pazaru. Bez obzira na izuzetno težak trenutak, plavo-beli su se izdigli i u jednoj veoma borbenoj i čvrstoj utakmici, uspeli da odigraju nerešeno 1:1. Domaći tim je poveo u 65. minutu evrogolom Lončara, koji je sa dvadeset metara pogodio rašlje Kostićevog gola. Mladost je izjednačila sedam minuta kasnije. Mićević je prihvatio loptu na sredini terena, uneo je nekoliko koraka u protivničku polovinu i uputio dubinski lobpas u kazneni prostor protivnika, gde na loptu natrčava Jovanović i volejem iz prve, poravnava rezultat.

Pročitano 353 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Poslednji put izmenjeno sreda, 04 maj 2022 04:48

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.