• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Nenad Milovanović: Priznanja su veliki motiv

nenad milovanovic8

Treću godinu zaredom šef stručnog štaba plavo-belih Nenad Milovanović, dobija priznanja sa raznih strana, a sve zbog izuzetnih rezultata koje je u prethodnih nekoliko godina ostvario sa ekipom Mladosti. Najpre, 2016.godine nagrađen je kao najbolji sportski radnik u opštini Lučani, zatim u 2017.godini dobio je priznanje od FS Zapadne Srbije, da bi mu u 2018.godini Zajednica Super lige Srbije dodelila priznanje za trenera sa najdužim stažom u Super ligi.

Nenad Milovanović smatra da su priznanja plod zajedničkog rada svih u klubu i da su veliki motiv za budućnost:

Iz ovih nagrada vidi se da neko prati rad i razvoj FK Mladost. Ja sigurno ne bih ta priznanja dobio da nije bilo rezultata koje je ostvarila ekipa. Što se tiče mene lično, zahvalio bih se svima na priznajima koja sam dobio, posebno na ovom poslednjem priznanju. Čast mi je i ujedno podstrek i motiv za dalji rad. Najzaslužniji za moja lična priznanja su igrači sa kojima radim, stručni štab i ljudi u klubu. Sigurno da nije njih, ne bih napravio ovakav rezultat kao trener i niko ne bi prepoznao moj rad ni na nivou opštine, ni u Zapadnoj Srbiji, ni u Zajednici Super lige. Još jednom ističem da su priznanja veliki motivi za dalji rad i usavršavanje, kako mene lično, tako i kluba u celini.

              Nadamo se da će se ovaj niz priznanja nastaviti i da će i 2019.godina biti veoma uspešna za Nenada Milovanovića, a samim tim i za naš klub.

Pročitano 237 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.