• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Naslovna Naj sportisti 27.03.18

Na dodeli priznanja najboljim sportistima, sportskim ekipama i sportskim radnicima za 2017.godinu u opštini Lučani, koju je organizovao Sportski savez opštine, FK Mladost dobio je značajne nagrade.

Za najbolju mušku ekipu u 2017.godini proglašen je seniorski tim FK Mladost, koji je u godini kada je klub slavio Jubilej 65 godina postojanja, uspeo da ostvari istorijski uspeh osvajanjem 4.mesta u Super ligi Srbije, zahvaljujući čemu je izborio plasman u evropsko takmičenje. U obrazloženju Priznanja, između ostalog je navedeno, da dodatnu težinu ovom uspehu daje i činjenica, da su glavni nosioci ovoga uspeha upravo bili rođeni Lučanci, meštani. Nenad Milovanović maestralno je predvodio ekipu sa klupe, dok su glavnu reč na terenu vodili Ivan Milošević i Milan Bojović. Takođe, navedeno je da je FK Mladost jedan od najorganizovanijih klubova u Državi i da je ovaj rezultat plod sinhronizovanog i organizovanog rad svih struktura u klubu. U ime kluba nagradu primio je generalni sekretar kluba, Miodrag Jovičić.

Najboljim sportistom opštine Lučani za 2017.godinu, proglašen je kapiten prvog tima Ivan Milošević. Rođeni Lučanac koji se posle bogate internacionalne karijere vratio u klub u kome je počeo da se bavi fudbalom, zadužio kapitensku traku i značajno doprineo najboljem rezultatu FK Mladost u istoriji. Primeran sportista na terenu i van njega, uvek spreman da pomogne mlađim kolegama, između ostalog stoji u obrazloženju ove nagrade.

Počasni predsednik FK Mladost mr Radoš Milovanović, dobio je Specijalno Priznanje za životno delo u sportu, za sve što je učinio u formiranju, razvoju, napretku i promovisanju sporta u opštini Lučani, koje do sada ni jednom sportskom radniku u opštini Lučani nije dodeljeno. Posle veoma detaljnog i iscrpnog obrazloženja o svim uspesima, dok je bio sportista, a potom i sportski radnik, za vreme SFRJ, SRJ, SCG i sada Srbije, nije ostavilo nikoga ravnodušnim od prisutnih u svečanoj sali Doma kulture u Lučanima, gde je svečanost održana.

Priznanja i nagrade najboljima u opštini Lučani za 2017.godinu, uručivali su Miroslav Bogićević, predsednik Sportskog saveza opštine Lučani i Milorad Jevđović pomoćnik predsednika opštine Lučani.

U prilogu pogledajte fotografije sa ove svečanosti.

Pročitano 565 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.