• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Naslovna omladinci pripreme 23.02.18

            Omladinci FK Mladost otputovali su na desetodnevne pripreme u Beograd. U okviru priprema za prolećni deo prvenstva u Omladinskoj ligi Zapadne Srbije, jednu od faza, obaviće i u našoj prestonici. Upravo to će biti prilika da se uz odličan rad i izvanredne uslove, iskoristi šansa i odigra što više kvalitetnih kontrolnih utakmica sa protivnicima odgovarajućeg uzrasta iz našeg glavnog grada.

                Na spisku putnika za Beograd, koji će trenirati pod dirigentskom palicom direktora Omladinske škole Tomasa Vasova, nalazi se dvadeset igrača: Badičević Nikola, Stepanović Luka, Milekić Đorđe, Kukić Nemanja, Vasić Strahinja, Protić Filip, Bukvić Filip, Andrić Nikola, Simićević Lazar, Petrović Darko, Stanić Miloš, Dramlić Petar, Rakić Ivan, Nešović Ivan, Lađevac Dušan, Perović Nenad, Pejović Miodrag, Kovačević Milomir, Ćebić Kristijan i Basarić Marko, dok će o zdravstvenom biltenu račun voditi Milojko Bošković. Među putnicima nema trojice najboljih igrača iz jesenjeg dela prvenstva, Lazara Stojanovića, Veljka Kijevčanina i Lazara Selenića, koji će u ovoj polusezoni nastupati za seniorski tim LFK Mladost.

Primarni cilj ekipe i u ovoj polusezoni su što bolji plasman u ligi u kojoj trenutno zauzimaju drugo mesto i stvaranje igrača koji će biti spremni da u budućnosti postanu članovi seniorskog tima.

              Povratak u Lučane planiran je za 04.mart, a do tada pored velikog broja treninga, omladinci će odigrati i kontrolne utakmice protiv odgovarajućih timova Čukaričkog, Bežanije, BASK-a i beogradskog  Internacionala.

Pročitano 1037 puta
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.