• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

MLADOST1-min

Nakon negativnih pisanja u medijima o našem klubu i igračima koje angažujemo, FK Mladost izdaje sledeće saopštenje za javnost:

Već godinama imamo način na koji radimo i na koji poslujemo, a tu pre svega mislimo na postignute rezultate. Podsetili bi javnost, a i one koji nas prozivaju, da smo mi kao „nižerazredni“ klub u poslednjih pet godina napravili rezultate za primer. Napravili smo šest ili sedam značajnih transfera naših igrača u inostranstvo, zahvaljujući čemu smo infrastrukturu podigli na visok nivo. Takođe, izborili smo plasman u evropsko takmičenje, što je san mnogih „višerazrednih“ klubova, koji su u evropskom takmičenju poslednji put nastupali još u prošlom veku.

Način na koji mi radimo je naša stvar, kao i odabir igrača koje dovodimo u naš klub. Ne mešamo se u rad drugih klubova, niti koga prozivamo, niti koga potcenjujemo. Ono što je napisano o našem klubu, govori više o njima nego o nama, a nekada nije važno šta je rečeno, već ko je rekao.

Ružno je omalovažavati stranog igrača i davati paušalne ocene o njegovom kvalitetu. Kako je nama poznato, prvi put u istoriji fudbala se putem saopštenja analizira kvalitet nekog igrača, ali pošto to mišljenje dolazi od strane veoma iskusnih sportskih radnika ili od strane  iskusnih trenera sa dosta utakmica naše lige i sa dosta osvojenih bodova, nas ništa ne čudi.

O tome da je u medijima iznet niz neistina o igraču koga smo angažovali govori i izjava njegovog menadžera, koju je prosledio medijima.

Kao klub dosta ulažemo u sve segmente fudbalskog sporta i nećemo dozvoliti da nas bilo ko nipodaštava, omalovažava i suzbija naše ambicije u ovoj takmičarskoj sezoni.

UPRAVNI ODBOR

FK MLADOST LUČANI

U prilogu pogledajte i saopštenje za javnost fudbalskog menadžera Bratislava Ristića

           SAOPŠTENJE ZA MEDIJE - Bratislav Ristić

Kao menadžer igrača Badara Bađija imam obavezu da obavestim javnost o nizu neistina i paušalnih ocena, koje su iznete u medijima o njegovom angažmanu u Srbiji:

Badara Bađi je prilikom boravka na probi u Radničkom iz Niša apsolutno zadovoljio sve u klubu i potpuno je netačno da je on nižerazredni igrač i da nema kvalitet. To je katastrofalna izjava i nema veze sa istinom. Prava istina je da su svi u klubu iz Niša bili za njegovo dovođenje, ali neko ko o svemu odlučuje rešio je da ne bude tako, pa angažman zbog toga nije realizovan. Mislim da nema razloga da se diže tolika prašina oko igrača koga oni ne žele i smatraju da nema kvalitet. Posebno nema potrebe vršiti razne vrste vanfudbalskih pritisaka na njega i sputavati njegovu dalju karijeru.

Obzirom da Radnički nije hteo moga igrača, ja sam ga odveo dalje, u sredinu za koju mislim da je za njega najbolja. Smatram da u radu sa trenerom Milovanovićem u Lučanima može da napreduje i iskaže sve svoje kvalitete.

                                                                                                                                                FUDBALSKI MENADŽER

        Bratislav Ristić

 

 

 

Pročitano 744 puta
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.