Rados Milovanović - slajd.787

pesicivan
Gradski stadion Bogdanci. Sudija: Jovanov (Đevđelija).
Strelci: Pešić u 13, 36 i 40 minutu, Adamović u 5 i 26, Pavlov  18 i 30, Živadinović u 65 i 81, Crnomarković u 71, Radin u 83 i Baba Salija u 86. minutu.

Mladost: Latinović, Tešić, Zonjić, Gašić, Došen, Radin, Ahčin, Pešić, Adamović, Milosavljević i Pavlov. Igrali su još: Živadinović, Crnomarković, Jagodić, Otašević i Golemić
Zorbas Pobeda: Jangelov, Krstev, Panev, Ilijev, Mitev, Rizov, Belanov, Cakarov, Georgijev, Samardžijev i Andrijadis.

Danak je platilla ekipa Zorbas Pobeda koja nijednog momenta nije prestavljala ozbiljnog protivnika raspoloženoj ekipi Mladosti. Golovi su padali kao na traci. Lučanci su od početka pokazali da će ovo biti utakmica za sladokusce. Bilo je mnogo lepih akcija i još lepših završnica i teško je opisati koji je gol od kojeg lepši. Trener Nenad Milovanović je na teren izveo nešto izmenjen sastav i šansu dao novajlijama koji su to i iskoristili na pravi način.
Superligaš iz Lučana ulazi u samu završnicu priprema i ostao je da se odigra još jedan meš sa Bregalnicom iz Štipa u petak. Nakon utakmice ekipa Mladosti napušta Dojran i vraća se u Lučane .

Pročitano 3456 puta
Ocenite ovaj članak
(7 glasova)

1 komentar

  • Da li se ekipa vratila u Lucane i da li ce se igrati mec FK Mladost - FK Zeleznicar iz Lajkovca zakazan za 11.februar?

    Dejan Dejan Link komentara
    nedelja, 08 februar 2015 20:19

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.