• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • jquery slideshow
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Baba Salija

 

 

Još jedno pojačanje u redovima Mladosti iz Lučana. Na Dojran je danas stigao internacionalac Baba Salija Afoloh (24 godine), igrač iz Obale Slonovače. Radi se o izrazitom levokrilnom napadaču. Stekao je bogatu internacionalnu afirmaciju igrajući za tim Afrika Sport iz matične zemlje, zatim kao igrač Best-Tera na Tajlandu. U ekipi Afrika Sport je igrao u tandemu sa  Ezeom Frajdejom i predstavljali su pravu napast za odbrambene fudbalere protivnika.

Dolaskom u Mladost iz Lučana  pojačaće ionaku jaku napadačku konkurenciju. Baba Salija izjavio je za naš sajt: "Došao sam u klub koji gaji napadački fudbal i nadam se da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. O treneru Nenadu Milovanoviću sam čuo sve najbolje. Red, rad i disciplina su primarni kod njega, što meni i odgovara i nadam se da ću uz pomoć Frajdeja biti od koristi ekipi iz Lučana. Navijačima poručujem da ću se truditi da svojim asistencijama i golovima pomognem bezbrižnom nastavku prvenstva."

Teško je opisati kako je izgledao prvi susret između dva bivša, a sada i dva nova klupska druga. Radost na licima i osmesi sve govore. Baba Salija i Eze Frajdej nastavljaju fudbalsku priču u Mladosti iz Lucana.

Inače, Mladost nastavlja po ustaljenoj šemi, dva dana treninga pa utakmica. Igrači ispunjavaju sve zadatke trenera Nenada Milovanovića. Danas su odrađena dva treninga i već sutra na programu je utakmica sa makedonskim drugoligašem "Euromilkom" (dva puta po sat vremena) na terenu sportskog centra "Blagoje Istatov" na Dojranu. U planu je odigravanje još prijateljskih utakmica tako da će šef struke Nenad Milovanović moći da stekne pravu sliku o timu za nastavak prvenstva. Doduše, pojačanja koja su se kasnije priključila moraće da nadoknade propušteno i uključe se u normalan ritam.

Pročitano 4064 puta
Ocenite ovaj članak
(7 glasova)
Poslednji put izmenjeno petak, 30 januar 2015 18:26

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.