• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Naslovna Krznaric 1

          Odlaskom pomoćnog trenera Radojice Vasića iz Mladosti, koji je pronašao inostrani angažman u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, otvorilo se upražnjeno mesto u stručnom štabu plavo-belih.

                Prema rečima Nenada Milovanovića, bez obzira na to, neće biti previše promena u njegovom stručnom štabu:

                Vasić je otišao u Dubai i tamo će biti pomoćni trener Nenadu Vaniću, koji mu je inače i kum. Naravno, poželeli smo mu svu sreću u daljem radu. Sada imamo upražnjno mesto za jednog trenera u stručnom štabu. Nećemo previše menjati i kombinovati, Goran Stanić i dalje ostaje moj prvi pomoćnik, a Milorad Slavković će umesto uloge trenera golmana biti drugi pomoćnik. Novi trener golmana biće legenda našeg kluba, dugogodišnji golman, Nemanja Krznarić koga nemam potrebe da vam posebno predstavljam. Već smo se poslednja dva-tri meseca tako uklopili i odlično funkcionišemo. Ovom prilikom pohvalio bih rad Slavkovića i Krznarića sa Rosićem, jer se tu vidi veliki napredak kod našeg mladog golmana.

                Fudbaleri Mladosti danas završavaju prvu fazu priprema u Lučanima, a od sutra se sele Antaliju gde će boraviti do 08.februara.

Pročitano 355 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.