Odštampajte ovu stranicu

Mladost - SPF "Nezavisnost" 0:0

Naslovna Ml-Sindikat fudbalera RS

Zlatibor

Gledalaca: 50

Sudija: Kurlagić (Užice)

Mladost: Knežević, Milutinović, Vukomanović, Mićević, Jevremović, Ristić, Savić, Mihajlović, Obrenović, Kilibarda i Badu. Igrali su još: Tešić, Todorović, Kijevčanin, Filipović i Babić.

SPF "Nezavisnost": Jović, Marković, Ristić, Đurić, Nikolić, Nedović, Bačanin, Filipović, Džugurdić, Arsenijević i Zorica. Igrali su još: Stanić i Dinčić.

              Duel između rezervista Mladosti, kojima je stručni štab pružio priliku da se svojim igrama nametnu i fudbalera bez angažmana, učlanjenih u Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", završen je bez golova i bez pobednika. Plavo-beli su bili znatno bolji rival na terenu, ali nisu uspeli da tu prednost pretvore u pobedu. Najbolje prilike u prvom delu igre imali su Kilibarda i Badu, ipak nisu bili dovoljno koncentrisani u završnici. Gotovo na isti način u drugom delu igre, velike prilike propustili su Tešić i Savić.

              Prema predviđenom rasporedu plavo-beli bi u utorak 03.jula trebalo da odigraju dve utakmice, protiv Rada i protiv selekcije Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore.

Pročitano 619 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 02 jul 2018 09:20
Goran Jokovic

Najnovije od Goran Jokovic