Odštampajte ovu stranicu

Dragan Rosić u omladinskoj reprezentaciji Srbije

Rosic 1

       Broj reprezentativaca koji su članovi FK Mladost, od danas uvećan je za još jedno ime. Mladi golman Dragan Rosić član je omladinske reprezentacije Srbije. Kao dokaz da njegove partije nisu prošle nezapaženo u prolećnom delu prvenstva u Super ligi Srbije, stigao je poziv selektora Milana Obradovića. 

       Omladinska reprezentacija okuplja se danas u Staroj Pazovi odakle odmah odlazi u Bjeljinu, gde ce trenirati do početka juna. Potom sledi odigravanje dve prijateljske utakmice, u Izraelu 3.juna protiv odgovarajuće selekcije domaćina i u Novom Sadu 9.juna, protiv selekcije Grčke. Ovo okupljanje omladinskih reprezentativaca poslužiće stručnom štabu, da što bolje pripremi ekipu za septembarski start kvalifikacija za EP koje se igra 2019.godine.

       Poziv Draganu Rosiću u reprezentaciju, veliko je priznanje i šefu stručnog štaba plavo-belih Nenadu Milovanoviću, kao i njegovim saradnicima, jer su prepoznali kvalitet i pružili šansu mladom golmanu da se dokaže u superligaškoj konkurenciji i ispostavilo se, nisu pogrešili. Takođe, ovo je dokaz za upravu kluba da je na pravom putu i da se ranije zacrtani ciljevi planski ostvaruju. Podsetimo, posle Saše Jovanovića(B reprezentacija), Siniše Saničanina i Miloša Šatere(BIH U-21) i Mišela Vaillanta(Kamerun U-21), Dargan Rosić je peti mladi igrač reprezentativnog kalibra koji nosi plavo-beli dres.

Pročitano 1723 puta
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Poslednji put izmenjeno utorak, 30 maj 2017 06:05
Goran Jokovic

Najnovije od Goran Jokovic